سلام دوستان . اولین cms اختصاصی حودم رو با زبان php برنامه نویسی کردم با امکانات متنوع و تا حد توان سعی کردم شبیه وردپرس باشد و حتی امکاناتی بیشتر از اون!

• صفحه بندی مطالب
  • پنل اعضا
  • ورود و ثبت نام اعضا
  • پنل مدیریت
  • تعیرات نام و شناسه و . سایت
  • باکس دانلود
  • باکس درباره نویسنده
  • باکس تبلیغات
  • و.

البته مطمئنا یه سری باگ هایی داره و طبیعیه ! به زودی در صفحه github و در همین سایتم منتشر میکنم سورس متن بازش رو - چون همیشه مدافع اینم که سورس همه چیز در اختیار قرار داده شه ولی یه مشکلی هم هست این همه زحمت اکه ازش قدردانی نشه  خب اینم باعث دلسردی برنامه نویس خواهد شد ! خوش باشید

آدرس سایت:https://pharketab.ir/cms

روش نصب : یک دیتابیس بسازید و فایل q.sql رو درون اون import کنید و سپس اطلاعات دیتابیس رو در فایل inc/config.php وارد کنید. دیگه به بزرگی خودتون مشکلاتش رو چشم پوشی کنید ازش:)می تونید حتی اونو توسعه بدین ولی یه چیز یادتون بمونه که زحمات منم یادتون بمونه بعدش :) اسامی رو ذکر کنید

رحمت حاجی سعدین-دانشجوی داروسازی

لینک دانلود : 1مگابایت

پروژه طراحی مجموعه قالب

نکات ساده اما کاربردی ! ریاضی کنکور

جمع بندی فیزیک به قلم رحمت حاجی سعدین

رو ,برنامه ,  ,باکس ,php ,cms ,برنامه نویسی ,cms اختصاصی ,ولی یه ,یادتون بمونه ,اولین cms

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Symphony of my Life اول شخص از داستان حرف می‌زند Zoomixl علی رضا عبادی گروه بدر کنگان نصب و فروش سیستم های امنیتی و خدماتی فروش دمنوش نیوشا در اصفهان موزیک جدید ، دانلود آهنگ جدید ، سایت موزیک ، ریمیکس جدید خرید و فروش انواع ضایعات اهن در تهران تعمیر ماشین لباسشویی ال جی 09124601261